reklam izleyerek para kazanma

 İnternette sörfçü müsünüz? İnternetten video izliyor musun? Cevabınız evet ise reklam izleyerek para kazanmanız mümkün. Nakit veya hediye kartı şeklinde para kazanabilirsiniz.


Reklamları görüntülemeniz için size ödeme yapan birçok uygulama var. Bunlardan bazıları AdSniper, AdMobi, AdPanda ve çok daha fazlası. Bu uygulamalar, kullanıcılarına reklam göstererek para kazanır ve bir kullanıcı bir reklamı tıkladığında bunun için ödeme alırlar.


Bu makalede, reklamları görüntülemeniz için size ödeme yapan en iyi uygulamalardan bazılarını tartışacağız:


reklam keskin nişancısı


AdSniper, kullanıcılarına reklam izlemeleri için ödeme yapan Google Play Store'da bulunan popüler uygulamalardan biridir. Uygulama, kullanıcıların cihazlarına yüklemelerine ve yalnızca reklamları görüntüleyerek para kazanmaya başlamalarına olanak tanır. Reklam izlemeye gelince, kullanıcılarının tam ekran ve açılır mod arasında seçim yapmasına olanak tanır.


AdMobi


AdMobi, kullanıcılara cep telefonlarında veya tabletlerinde reklam izlemeleri için ödeme yapan başka bir harika uygulamadır. Uygulamanın, reklam türü seçimi, video uzunluğu özelleştirmesi vb. gibi bu uygulamada bulunan çeşitli özellikler arasında kullanıcılarının kolayca gezinmesine yardımcı olan basit bir kullanıcı arayüzü vardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten para kazanmak istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şeyler

Mail Oku Para Kazan

Yatırımsız Para Kazanma Yolları 2023 - Güncel!