İşte çevrimiçi satabileceğiniz şeyler için bazı fikirler


Kitaplar, filmler, müzik ve video oyunları. Kullanılmış CD'lerinizi, DVD'lerinizi ve Blu-ray'lerinizi satın alacak birkaç web sitesi var. Ayrıca şu hizmetlerden birini kullanarak eski kitaplarınızı çevrimiçi olarak da satabilirsiniz: Amazon Takas, Barnes & Noble Takas, Half.com veya eBay.


Giyim ve aksesuarlar. Giysilerinizi eBay'de veya bölgenizdeki bir konsinye mağazasında satabilirsiniz. Kullanılmış tasarımcı çantalarınızı eBay veya Craigslist'te satarak da para kazanabilirsiniz.


El yapımı el sanatları ve sanat. Kendi yarattığınız orijinal bir sanat eseriniz varsa, onu satışa çıkarabileceğiniz pek çok site var - Etsy sadece bir örnek. Sanatsal olmaktan çok kurnazsanız, eşarp veya mücevher gibi el yapımı ürünleri çevrimiçi yerine Etsy'de veya yerel zanaat fuarlarında satmayı düşünün.


Güzellik ürünleri ve kozmetikler gibi kişisel bakım ürünleri, vitaminler ve bitkisel ilaçlar gibi takviyeler ve egzersiz ekipmanı veya besin takviyeleri gibi sağlık ürünleri, insanların şahsen satın almadan önce denemek istedikleri pahalı ürünler olma eğiliminde olduklarından, insanların çevrimiçi satın almaları için popüler ürünlerdir ( ve nakliyesi diğer fiziksel mallardan daha kolay olduğu için).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten para kazanmak istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şeyler

Mail Oku Para Kazan

Yatırımsız Para Kazanma Yolları 2023 - Güncel!