Ek Gelir Elde Etme 2022

 İnternet, çevrimiçi para kazanmak için harika bir yerdir. Ürün, hizmet satarak ve hatta sadece e-postaları okuyarak para kazanabilirsiniz.


En iyi yanı, önceden herhangi bir bilgi veya deneyime sahip olmadan çevrimiçi para kazanmanın birçok yolu olmasıdır.


İnternetten para kazanmanın birkaç farklı yöntemi var ve bunların çoğunu bu yazıda ele alacağım. Çevrimiçi para kazanmanın birçok farklı yolu arasından seçim yapabilirsiniz, ancak hangisinin sizin için en uygun olduğuna karar verebilmeniz için önce her bir yöntemi ayrı ayrı inceleyeceğiz.

 


1. Swagbucks'a kaydolun


Swagbucks, halihazırda çevrimiçi yaptığınız şeyleri yapmanız için size ödeme yapan bir web sitesidir. Hediye kartları, PayPal nakit ve diğer seçenekler dahil olmak üzere 70'den fazla farklı ödülü vardır. Başlamak için tek yapmanız gereken bir ad ve e-posta adresiyle kaydolmak, kendinizle ilgili birkaç soruyu yanıtlamak ve kısa mesajla hesabınızı onaylamak.


Anket doldurarak, video izleyerek, oyun oynayarak veya siteleri üzerinden çevrimiçi alışveriş yaparak Swagbucks kazanabilirsiniz. Ayrıca, bir hesaba kaydolduklarında daha fazla puan almak için arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi de yönlendirebilirsiniz. Puanlar Amazon, Walmart, Target ve daha fazlasından hediye kartları için kullanılabilir. Swagbucks ile para kazanmanın yanı sıra (ki bunu daha sonra konuşacağız), Netflix veya Hulu Plus gibi şirketlerden ücretsiz ürünler veya abonelikler almak için de kullanabilirsiniz!


2. Web'de arama yaparak para kazanın!


Web'de arama yapmak sizin için fazla çaba gerektirmemelidir - arama motorları bu yüzden var! Yine de çoğu, sonuçları gösterdiklerinde gerçekte ne aradığınıza çok fazla dikkat etmezler - yalnızca ilginizi çekebileceğini düşündükleri şeyler (önceki aramalara dayalı olarak). Ixquick'in devreye girdiği yer:


Çevrimiçi Para Kazanın


İnternet para kazanmanın harika bir yoludur ve bunu yapmanın birçok yolu vardır. Bir blog başlatmak, eBay veya Amazon'da bir şeyler satmak, hatta web sitenizde reklam alanı satmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, çevrimiçi para kazanmanın en iyi yolu anket yapmaktır. Anketler, hiçbir yatırım yapmadan çevrimiçi para kazanmanın kolay ve hızlı yoludur.


Çevrimiçi olarak katılabileceğiniz birçok anket türü vardır, ancak bunların çoğunun ortak bir noktası vardır: nakit öderler! Ne kadar çok anket doldurursanız, evden o kadar çok para kazanırsınız. Bazı anketler, anketin uzunluğuna bağlı olarak, anket başına 5 ABD Doları kadar düşük, diğerleri ise 50 ABD Dolarına kadar ödeme yapar. Ortalama anketin tamamlanması yaklaşık 10 dakika veya daha kısa sürer, bu nedenle her gün birkaç iyi anket bulursanız, yalnızca çevrimiçi anketlere katılarak ayda birkaç yüz dolar kazanabilirsiniz!

Çevrimiçi para kazanma dünyasına hoş geldiniz.


İnternetten para kazanmanın bir yolunu arıyorsanız, burası sizin için doğru yer. Bu yazıda, evden para kazanmanın en sevdiğim yollarından bazılarını sizinle paylaşacağım.


Çevrimiçi anketler


Anketler, çevrimiçi para kazanmanın en kolay ve en popüler yollarından biridir. İlgi alanlarınız veya diğer konular hakkında ücretsiz ve eksiksiz anketler için kaydolursunuz. Anket doldurarak da ödeme alabilirsiniz. Ücretli anketler sunan birçok farklı şirket var; ancak, iyi ödeyen saygın bir tane bulmak önemlidir. Survey Junkie'ye kaydolmanızı öneririm. Anket başına 5 dolar ödüyorlar ve ürünleri hakkında fikirlerinizi isteyen binlerce şirkete sahipler! Fazladan para kazanmak uzun sürmüyor!


serbest meslek


Freelance çalışmak harika çünkü evden çalışmanıza izin veriyor. Ne tür bir iş yapmak istediğinizi ve ne sıklıkta yapmak istediğinizi (ya da istemediğinizi) seçebilirsiniz. Serbest çalışanlar yazarlardan, web tasarımcılarından, grafik tasarımcılarından, fotoğrafçılardan ve daha fazlasından oluşur! Bu alanlardan herhangi birinde becerileriniz varsa, Upwork veya Fiverr gibi sitelerde serbest işler aramaya başlamanızın zamanı geldi.

İnternet para kazanmak için harika bir yer ama aynı zamanda dolandırıcılıklarla dolu.


İşte onlardan nasıl kaçınacağınız:


bedava çalışmayın


Bir şirketle çalışmak için asla peşin ödeme yapmamalısınız. Birçok meşru şirket, sizi işe almadan önce bir test projesini tamamlamanızı isteyecektir, ancak bunun için sizden ücret talep etmeyeceklerdir. Bu, yeteneklerinizi size ödeme yapmadan kullanmak isteyen dolandırıcılar tarafından kullanılan yaygın bir taktiktir.


"Evden çalışan" şirketlerle çalışırken dikkatli olun


Birçok kişi mevcut işini sürdürürken evden ekstra para kazanmak istiyor. Kulağa ideal bir durum gibi geliyor, ancak bu durumdaki insanları avlayan çok sayıda evden çalışma dolandırıcılığı var. Bu şirketler, malzemelerine erişim için genellikle ön ödemeler talep eder veya zamanla kolayca toplanabilecek aylık ücretler alır.


Piramit şemalarına dikkat edin


Piramit şemaları genellikle, başkalarını programa dahil ederek ve onları aynı şeyi yapmaya teşvik ederek para kazanma vaadi yoluyla ürün veya hizmet satmayı içerir - çok çalışmak veya müşterilere doğrudan uygun fiyatlarla ürün veya hizmet satmakla değil. Bunun yerine, bu programlar mümkün olduğunca çabuk yeni katılımcıları getirmeye dayanır, böylece daha öncekilerin daha sonrakiler tarafından ödenebilmesi - bazen tüm katılımcılara kadar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten para kazanmak istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şeyler

Mail Oku Para Kazan

Yatırımsız Para Kazanma Yolları 2023 - Güncel!