çevrimiçi para kazanma

 Bu, çevrimiçi para kazanmanın harika bir yoludur. Bir reklam izleyerek birkaç dakika geçiriyorsunuz ve bunun için para alıyorsunuz! Bu kadar basit. İzlediğiniz reklam başına 0,04$'a kadar kazanabilirsiniz ve ödeme eşiği yalnızca 3$'dır.


Bu yöntem daha çok mobil kullanıcılar tarafından kullanılıyor ancak reklam izleyerek para kazanmanızı sağlayan bazı masaüstü siteler de mevcut.


YouTube'da video izlemek için telefonunuzu veya tabletinizi kullanıyorsanız, bunu yaparken para kazanmak için AdMov adlı bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulama, içinde oynatılan video ile tarayıcınızda yeni bir sekme açar. Ardından, video oynatılırken AdMov bir reklam oynatır (örneğin, YouTube'da bir müzik videosu izliyorsanız). Reklamın oynatılması bittiğinde, AdMov teklifleri tamamlayabileceğiniz (anketlere katılmak gibi) veya daha fazla video izleyerek daha fazla para kazanabileceğiniz yeni bir sekme açar. Hesabınız 3$ değerinde kazanç elde ettiğinde ödeme talep edebilirsiniz (önce hesabınızı doğrulamanız gerekir).


Bir iPhone veya iPad'iniz varsa ve bu yöntemi denemek istiyorsanız AppNana'yı kullanmanızı öneririm. Bu uygulama yıllardır var ve kullanıcıları arasında iyi bir itibar kazandı; çoğu insan

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten para kazanmak istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şeyler

Mail Oku Para Kazan

Yatırımsız Para Kazanma Yolları 2023 - Güncel!